Jannie Horjus Sietske Boterhoek Jort de Jong

Jannie Horjus, oprichter en eigenaar van Praktijk Yinnar,  komt oorspronkelijk uit het onderwijs. Ze is later afgestudeerd als maatschappelijk werker, psychosociaal therapeut/trainer, creatief therapeut, contextueel therapeut, EMDR therapeut, KIES-coach en  internationaal-mediator.

 

Zij heeft een ruime ervaring van meer dan 40 jaar,  in het werken met kinderen, jongeren, volwassenen en groepen.

 

Haar motto is:

'Het mooiste wat je kan worden is jezelf.'

Sietske Boterhoek, heeft nadat ze afgestudeerd was aan de kunstacademie  Minerva in Groningen, de studie tot Psychosociaal therapeut afgerond, aan de  Academie Recresco.

tekst volgt

Saïda Youssef Julia Molenaar Titia Wille

Ik heb gestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en ben gediplomeerd integratief counselor/coach

Ik ben al 18 jaar werkzaam in de hulpverlening begonnen in het jongerenwerk daarna het algemeen maatschappelijk werk en uiteindelijk het sociaalwerk. Mijn hart ligt bij het ondersteunen van mensen die het zelf even niet weten. Hoe kom ik weer in mijn kracht en hoe pak ik mijn belemmeringen aan. Mijn eigen overtuiging is dat een ieder precies weet waar hij gelukkig van wordt alleen dat dit niet altijd even voelbaar en toegankelijk is. Ik rijk de tools aan zodat je in beweging komt zodat je zo snel mogelijk weer grip ervaart op je leven. En vaak is dit de eerste stap. Ik durf te confronteren dit doe ik natuurlijk altijd met compassie.

 

Wees Meester en vormgever van jezelf

Friedrich Nietzsche

tekst volgt

tekst volgt

Praktijk Yinnar | Vredeman de Vriesstraat 27 | 8921 BR Leeuwarden | 058 215 76 23 | info@praktijkyinnar.nl | www.praktijkyinnar.nl